Vijobs.ro este un site de recrutare ce apartine companiei S.C. GANTT GLOBAL S.r.l., CIF 37020244, J17/163/2017 din judetul Galati, Matca, str.41, nr.4 cu adresa de e-mail contact@vijobs.ro, ce are ca activitate principala Activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca (cod CAEN 7810) .  Scopul site-ului este cel de a ajuta companiile sa recruteze cat mai usor profesionisti si de a ajuta profesionistii si pe cei fara loc de munca sa-si gaseasca cat mai usor un job prin folosirea unei interfete usor de utilizat si printr-o contactare mai usoara a recrutorilor.

Descrierea serviciului

Vijobs.ro pune la dispozitia utilizatorilor o platforma prin care acestia pot angaja si pot si angajati. Utilizatorii sunt structurati in doua mari categorii: Angajatori si Candidati. Pentru a accesa acest serviciu atat profesionistii cat si companiile sunt obligate sa-si faca un cont. Dupa crearea contului acestia pot inregistra informatii despre activitate, respectiv despre experienta profesionala, pot uploada o poza de profil si in cazul profesionistilor se pot incarca CV-uri. Ulterior are loc interactiunea dintre Angajatori si Candidati. Candidatii pot vedea ce locuri vacante au companiile, pot trimite mesaje companiilor si pot aplica la locurile de munca vacante. La randul lor companiile pot explora profilele profesionistilor, pot trimite mesaje acestora, ii pot adauga la lista lor de candidati doriti si pot publica locurile de munca vacante.

INREGISTRAREA DATELOR

Candidati

Pentru inregistrare profesionistii vor trebui sa furnizeze date cu caracter personal, precum Nume, Adresa, Numar de Telefon, e-mail si vor trebui sa-si aleaga o parola care este strict confidentiala. Ulterior acesta isi va completa profilul cu informatii profesionale, unde va trebui sa furnizeze date despre profesia sa, educatie, salariu dorit si va putea incarca mai multe CV-uri. De asemenea profesionistul isi va putea lega contul Vijobs la Skype si Facebook.

Companii

In cazul in care utilizatorul este o persoana juridica aceasta va trebui sa inregistreze date precum denumire societate, denumirea afisata (adica denumirea cu care se doreste sa apara numele companiei), CUI, Nr. inreg, Banca, adresa, telefon si va trebui sa aleaga o parola care este strict confidentiala. Compania isi poate completa ulterior contul cu informatii despre activitate, logo, numar de angajati, website, Skype, Facebook.

Autentificare / Inregistrare cu Facebook

Vijobs nu stocheaza nici o informatie primita prin intermediul aplicatiei Facebook in afara de adresa de e-mail introdusa de catre client la autentificarea normala sau prin Facebook.

Confidentialitate

Datele accesului la la contul vijobs sunt confidentiale si sunt stiute numai de dvs. Pentru asigurarea intimitatii maxime va rugam sa nu furnizati parola dvs. altor persoane. In cazul in care este uitata parola vijobs ofera posibilitatea de a recupera aceasta parola prin trimiterea unui e-mail cu o noua parola de catre serverul nostru. Contul dvs. poate fi public sau ascuns. Aceasta setare se poate modifica din “Informatii profesionale” din contul dvs. Faptul ca datele sunt publice inseamna ca companiile vor putea vedea datele dvs. de contact si sunteti de acord cu acest lucru. Vijobs se obliga sa nu divulge informatiile private ale contului dvs. in conditiile in care acestea nu sunt publice.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Odata inscris pe Vijobs ca si Candidat sau Angajator datele dvs. personale furnizate in formularul de inscriere vor fi stocate in baza noastra de date. Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor utilizatorii furnizeaza acordul lor in privinta faptului ca datele lor vor fi publicate pe site-ul www.Vijobs.ro. In cazul candidatilor datele de contact (numar de telefon, adresa e-mail) precum si contul Facebook si Skype vor fi accesibile pentru angajatori. In cazul Angajatorilor toate datele de contact, precum si descrierea activitatii companiei si poze din companie postate pe Vijobs pot fi accesate de toti utilizatorii Vijobs. Vijobs se obliga sa nu modifice aceste date si sa permita accesul proprietarului contului la modificarea si actualizarea datelor. De asemenea prin acceptarea Termenilor si Conditiilor se acorda reprezentantilor Vijobs dreptul de a utiliza datele furnizate pentru statistici. Vijobs asigura utilizatorilor inscrisi pe platforma dreptul de acces la datele furnizate si se obliga sa furnizeze utilizatorilor, la cerere, datele care au fost colectate, destinatarii acestora, mecanismul de prelucrare a datelor, scopul prelucrarii, identiatea operatorului de date cu caracter personal. Acceptarea Termenilor si Conditiilor reprezinta, totodata, acordul utilizatorilor ca Vijobs sa foloseasca adresele de e-mail pentru comunicarea de informatii de interes pentru utilizator sau comunicari din partea altor utilizatori ai platformei. Angajatorii ce colaboreaza cu Vijobs pot avea, la cerere, acces la lista de e-mail-uri ale tuturor candidatilor de pe platforma Vijobs.

Mesaje

Mesajele intre candidati si companii sunt confidentiale si nu pot fi vazute decat de utilizatorii participanti in conversatie. In cazul in care se furnizeaza informatii suplimentare in mesaje care pot conduce la situatii neplacute vijobs este absolvita de orice responsabilitate intrucat nu putem controla continutul mesajelor.

CV-uri

CV-urile uploadate in contul dvs., in cazul in care contul este public, vor fi publice.

Anunturi de angajare

Fiecare companie este libera sa-si publice anunturile de angajare. Candidatii ce aplica la posturile respective si mesajele primite de companie sunt strict confidentiale si stiute doar de companie. Vijobs nu are acces la acest continut si nu poate controla procesul de selectie a candidatilor si cel de pubicare a joburilor.

Continutul

Vijobs se obliga sa nu transmita datele cu caracter personal catre terte parti. Este interzisa copierea si duplicarea informatiilor de pe acest site. Locurile de munca numite in site si "Joburi" nu apartin Vijobs.ro si platforma nu are nici-o responsabilitate in cazul unor conflicte sau eventuale probleme dintre angajatori si candidati.

Copyright si drepturi intelectuale

 De asemenea logo-ul Vijobs, structura conturilor Vijobs, functionalitatile, galeria pentru angajatori, Vlike-ul, mesageria instantanee si design-ul Vijobs nu pot fi replicate. Orice abatere de la aceste conditii poate fi pedepsita conform reglementarilor in vigoare.

Serviciul interviu online Veesto

Serviciul de interviu online este un produs dezvoltat in intregime de echipa Vijobs. Modul de functionare si arhitectura interviului online Veesto apartin Vijobs.ro si nu pot fi replicate. In cazul in care se vor replica aceste servicii se va interveni pe cale legala pentru despagubirea conform legilor drepturilor intelectuale in vigoare.

 

Informare publica. Legea protectiei datelor cu caracter personal.

Vineri 25 mai 2018 va intra in aplicabilitate Regulamentul General pentru Protectia Datelor. Desi acest regulament exista deja din 25 mai 2016 acesta nu a avut inca aplicabilitate. Va amintin ca Vijobs.ro este un colector de date cu caracter personal si se aliniaza cu regulamentele in vigoare. De aceea va aminitim liniile generale ale regulamentului si modul in care platforma noastra se adapteaza acestuia:
- operatorul de date cu caracter personal trebuie sa instiinteze persoanele vizate asupra datelor ce sunt colectate si motivul pentru care sunt colectate. Vijobs.ro colecteaza date cu caracter personal precum e-mail, numar de telefon, nume prenume, varsta, adresa, localitate, oras, educatie, profesie, imagine personala, interese, experienta profesionala, profil Skype si Facebook. Aceste date sunt colectate pentru a crea un cont pentru fiecare profesionist si pentru a inlesni conectarea cu companiile ce utilizeaza site-ul Vijobs.ro; doar companiile inregistrate au acces la aceste date; profesionistii care nu doresc ca aceste date sa fie accesibile pot sa opteze din contul lor pentru optiunea "Cont dezactivat" in sectiunea "Informatii profesionale" la "Stare cont". 
- datele cu caracter personal sunt stocate in baza noastra de date atat timp cat contul exista
- fiecare utilizator are controlul deplin asupra datelor proprii si poate cere datele care sunt colectate, stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii contactandu-ne la contact@vijobs.ro sau la tel.: 0767207093
- fiecare utilizator are dreptul de a depune plangere penala la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ANSPDCP, Bulevardul General Gheorghe Magheru 28-30, București 010336, Romania, telefon: +40 31 805 9211
- in cazul in care datele colectate vor fi folosite in scop secundar, detinatorii datelor vor fi informati inainte de a face acest demers
- Vijobs.ro nu colecteaza date cu caracter personal care nu au fost furnizate de persoana vizata
- Vijobs.ro prelucreaza date cu caracter personal si pentru a face acest lucru solicitam acceptul dvs. Faptul ca acceptati Termenii si Conditiile noastre implica faptul ca sunteti de acord sa colectam informatiile enuntate mai sus
- Pentru datele care sunt sterse sau rectificate fiecare persoana vizata va fi insiintata prin mail
- Fiecare persoana vizata are drept de opozitie si poate alege sa nu ne transmita datele sale cu caracter personal refuzand Termenii si Conditiile noastre; Vijobs.ro nu colecteaza datele utilizatorilor fara instiintare si prin alte cai decat cea a buna-vointei utilizatorilor sai
- Ne angajam pe deplin sa respectam libertatea si drepturile utilizatorilor platformei Vijobs.ro si intimitatea acestora.

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.