Ultimele locuri de munca adaugate

Dedeman
Romania,Bucuresti
ANUNT PROMOVAT
1ToDrive
Netherlands,Zuid Holland
ANUNT PROMOVAT
New Era Hotel
Romania,Bucuresti
ANUNT PROMOVAT

Esti companie si vrei sa angajezi?


Angajeaza acum!

Cauta locuri de munca in

Esti freelancer si vrei sa te promovezi?


Vijobs promoveaza oamenii in cautare de proiecte.

Ai posibilitatea de a-ti gasi clienti de lunga durata, de a colabora cu alti freelanceri prin propria metoda de lucru.


vezi detalii

Companii care sustin ViJobs

Locuri de munca strainatate pentru muncitorii romani: meseriasi, soferi si multe alte domenii !

  Deschiderea Romaniei spre alte tari din intreaga lume si integrarea noastra in Uniunea Europeana ne-au adus numeroase avantaje pe piata muncii. Muncitorii romani au acum sansa de a lucra in foarte multe domenii in strainatate. Piata muncii este libera pentru cei care vor sa castige mai mult decat in tara noastra.
  Procedura de angajare in alte tari a fost si ea simplificata, in Uniunea Europeana nu mai este nevoie acum de vize de lucru sau de sedere. Asadar, avem toate avantajele necesare care ne pot ajuta sa gasim exact locul de munca dorit, aproape oriunde in Europa. Site-ul nostru, www.vijobs.ro, va ofera posibilitatea de a gasi imediat locul de munca potrivit, cautand strict dupa anumite criterii.
  Am conceput un filtru foarte util prin care puteti cauta pe site-ul nostru ceea ce doriti, astfel incat sa nu pierdeti timp vizualizand locurile de munca de care nu sunteti interesat. Zilnic, punem la dispozitia dumneavoastra mii de locuri de munca de la angajatori din Europa si nu numai. Daca va creati un profil pe site, va veti creste considerabil sansele de a gasi locuri de munca strainatate pe masura pregatirii si experientei de care dispuneti intr-un anumit domeniu.
  Pentru angajatori, avem o baza de date cu muncitori, dispusi pe categorii, care cauta un loc de munca in anumite domenii. Aici puteti gasi cele mai bune locuri de munca strainatate disponibile in tari precum Anglia, Germania, Franta, Italia, Spania, Elvetia, Belgia, Norvegia, Olanda sau Suedia. Specialistii romani, muncitorii calificati si necalificati sunt cautati in numeroase tari occidentale si nu numai. Ei si-au dovedit priceperea, de-a lungul anilor, si au creat tarii noastre o imagine foarte buna pe piata internationala a muncii.
  Un loc de munca intr-o asemenea tara va poate aduce un venit de aproximativ 2.000 de euro lunar. Venitul poate creste substantial in functie de orele suplimentare prestate, de calificarea pe care o aveti si de experienta dumneavoastra in domeniu. Noi va sprijinim sa gasiti exact ceea ce doriti si sa va schimbati viata in bine, lucrand in conditii absolut legale si civilizate intr-o tara cu o economie puternica.


[ Continua sa citesti.. ]
 

Gasiti cele mai bune locuri de munca soferi

  La nivel european, sunt disponibile foarte multe locuri de munca soferi profesionisti. Angajatorii straini cauta soferi de camion, de TIR, pentru transport persoane sau transport marfa cu masini de tonaj mai mic. Acestea sunt doar cateva exemple. Daca doriti sa gasiti un loc de munca bun in acest domeniu, aveti nevoie de cat mai multe calificari si categorii profesionale ce va permit sa conduceti inclusiv masini de gabarit mare si masini de transport persoane.
  Experienta in conducerea unor astfel de autovehicule este ceruta de toti angajatorii. Soferii care fac transporturi in alte tari din Europa sau urmeaza sa lucreze in alte tari trebuie sa indeplineasca mai multe conditii. Ei au nevoie de cunostinte de operare a GPS-ului si cunostinte de operare pe calculator. Stresul asociat cu aceasta meserie este un factor care ii descurajeaza pe multi candidati.
  Programul este adesea neregulat si ii solicita la maxim pe soferii profesionisti, insa beneficiile sunt cu adevarat un argument puternic in favoarea lor. De asemenea, un sofer profesionist care urmeaza sa se deplaseze in alte tari sau sa lucreze acolo trebuie sa cunoasca cat mai multe limbi straine la nivel conversational. In unele sectoare de activitate, in functie de specificul activitatii soferului respectiv, lui i se poate cere si un atestat profesional, inclusiv unul de transport persoane.
  Pe site-ul nostru, www.vijobs.ro, puteti gasi locuri de munca soferi de tir sau camion, soferi de categoria D, soferi de autobuz sau TIR in Germania, precum si soferi de autoutilitare. In general, se cauta foarte multi soferi profesionisti, categoriile A, B, C, CE si D. Soferii profesionisti au nevoie, in multe cazuri, si de atestate de transport marfa si card tahograf. Astfel, sunt respectate toate reglementarile legale la nivel european, iar salariul este pe masura acestor calificari si atestate.

 

Cele mai bune locuri de munca in categoria meseriasi constructii

  Angajatorii straini cauta tot mai multi meseriasi constructii din Romania pentru a-i angaja pe salarii mult mai mari decat in tara noastra. In ultimul timp, se constata o rata de angajare din ce in ce mai crescuta a acestor muncitori calificati pe piata de munca din strainatate. Domeniul constructiilor implica numerosi specialisti si muncitori (calificati si necalificati) care sa presteze o activitate profesionala pe santiere si nu numai.
  Ne referim aici la macaragii, zidari, faiantari, betonisti, lacatusi, electricieni, instalatori, conducatori masini de ridicat, dulgheri, sudori, mecanici etc. Disciplina si daruirea muncitorilor se numara printre cerintele obligatorii pe care ei trebuie sa le respecte la locul de munca. Angajarile se fac intotdeauna pe baza actelor doveditoare, a diplomelor obtinute in calificarea respectiva sau a altor dovezi care arata ca muncitorul a urmat cursuri de calificare si perfectionare.
  Experienta in domeniu, este, de asemenesa, foarte importanta, in aceasta privinta. Este obligatorie cunoasterea unei limbi straine de circulatie internationala sau a limbii straine a tarii in care muncitorul urmeaza sa fie angajat. Germania este una dintre tarile care angajeaza un numar mare de meseriasi constructii. Printre posturile disponibile se numara cele de zugrav, montator rigips, montator ferestre, montator usi si fierar-betonist.
  Site-ul nostru, www.vijobs.ro, este locul perfect pentru cei care sunt in cautarea unui loc de munca in strainatate. Salariul unui meserias constructii poate creste considerabil daca el are mai multe calificari si daca isi dovedeste eficienta in munca. Din acest motiv, sunt foarte apreciate calitati precum capacitatea de lucru in echipa, disponibilitatea de a lucra peste program si buna comunicare cu ceilalti specialisti si muncitori de pe santier.
  Angajatorii straini isi respecta intocmai conditiile contractuale si ofera chiar un avans muncitorilor dupa primele zile lucrate pe santier. Noi selectam numai angajatorii care respecta toate cerintele legale in domeniu. In cele mai multe cazuri, muncitorii care lucreaza pe santier beneficiaza de un program de lucru de 8 ore pe zi (cu posibilitatea de prelungire, daca muncitorul doreste), de cazare gratuita (in conditii bune, pe santier sau in apropierea lui), transport asigurat pana la locul de munca si inapoi, asigurare medicala si multe alte beneficii.
  Transparenta de care dau dovada in activitatea lor si profesionalismul angajatorilor straini i-au facut pe tot mai multi meseriasi constructii de la noi din tara sa opteze pentru aceste locuri de munca mult mai bine platite, in special in tarile occidentale, cu o economie bine dezvoltata.

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.