ViJobs este un site creat de o echipa de tineri din dorinta de a simplifica procesul de angajare. Pentru a usura viata angajatorului ne-am gandit sa oferim acestuia paleta obisnuita de optiuni (publicarea de joburi, administrarea candidatilor etc.) dar si o optiune noua: cea de a cauta si a contacta profesionistii existenti in baza de date pentru a face mai rapid procesul de recrutare. In putine cuvinte: "Vrei sa angajezi repede? Poti." Totodata compania se poate promova avand un cont usor de administrat in care adauga cat mai multe informatii despre activitatea acesteia.

In ceea ce priveste cei ce doresc sa se angajeze Vijobs vine cu un mod revolutionar de a se angaja: iti faci un cont, scrii cat mai multe despre tine, primesti cereri de angajare si comunici cu angajatorii. Asadar pe vijobs nu mai cauti job-uri ci te lasi angajat!

Un alt motiv pentru care s-a nascut Vijobs este faptul ca dorim ca procesul de angajare sa fie mai putin costisitor. Asa ca ne propunem sa venim cu cele mai mici preturi de pe piata pentru angajare.

Speram sa va fie de folos!

 

Echipa Vijobs

Florea Valentin (Fondator)

Petcu Gavriil    (Geniu si Director Tehnic)

Codreanu Maricela (Manager si Consilier in Agricultura, Alimente si Silvicultura) 

CONTACT

Relatii clienti: contact@vijobs.ro

 

ECHIPA DE CONSILIERI 

Codreanu Maricela (Alimente, Agricultura si Silvicultura): maricela.codreanu@vijobs.ro

Florea Valentin (Constructii, Finante si Asigurari, IT):       valentin.florea@vijobs.ro

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.