- Colaborarea cu Vijobs se bazează pe posibilitatea de a publica locuri de muncă și proiecte pe platforma www.vijobs.ro și de a accesa, în mod gratuit, o bază de date cu profesioniști disponibili pentru colaborare sau angajare.


OFERTĂ PREȚ
Publicarea de locuri de muncă/proiect:
- ≤3 anunțuri publicate: preț 0 lei/anunț (gratuit)
- Între 4 și 10 de anunțuri 50 lei/ anunț
- Între 11 și 30 de anunțuri 40 lei/anunț
- Între 31 și 50 de anunțuri 30 lei/anunț
- Peste 50 de anunțuri 20 lei/anunț


*Promovarea anunțurilor
- 7 zile pe prima pagină cu actualizare zilnică: 100 lei/anunț
- 7 zile în capul listei de anunțuri cu actualizare zilnică: 50 lei/anunț (anunțul va aparea printre primele rezultate din categoria sa și printre primele rezultate de pe pagina de căutare joburi)
- 15 zile pe prima pagină cu actualizare zilnică: 150 lei/anunț
- 15 zile în capul listei de anunțuri cu actualizare zilnică: 75 lei/anunț (anunțul va aparea printre primele rezultate din categoria sa și printre primele rezultate de pe pagina de căutare joburi)

Nota: O promovare de 50 lei aduce aproximativ 1500-3000 de vizualizari pe anunt.
Un anunt are o valabilitate de 30 de zile calendaristice. Un anunt poate fi pulblicat in sectiunea locuri de munca sau proiecte. Reactivarea unui anunt expirat se considera echivalent cu publicarea unui anunt nou.

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.