Locuri de munca la abator Germania

Loc de munca publicat de compania: Vion Romania Recruitment

Domeniu: Muncitori Necalificati

Data publicarii: 29.10.2021


Cine suntem?

Vion este un producator international de carne, produse din carne si produse alternative vegetale, cu locatii de productie in Olanda si Germania.

Conditiile de munca echitabile si bune sunt foarte importante in cadrul Vion. Suntem cat se poate de constienti de faptul ca succesul nostru depinde in mare masura de activitatea, angajamentul, motivatia si, desigur, bunastarea angajatilor nostri. Din acest motiv, ii consideram pe angajatii nostri ca fiind, de asemenea, cel mai important capital de afaceri. Pentru aceasta oferim locuri de munca sigure, cu un standard ridicat.

Fiecare dintre locatiile noastre ofera diferite activitati de gestionare a sanatatii muncii pentru angajati. In cele mai multe locatii avem cantine in unitate, care ofera contra cost angajatilor nostri o varietate de feluri de mancare.

Ce cautam?

Cautam intotdeauna noi colegi dedicati. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca temporar sau permanent in acest domeniu (abator) in Germania, sunteti binevenit la noi!

In functie de punctele de lucru ale abatoarelor noastre din Germania, cautam colegi noi pentru felierea si ambalarea carnii de vita si de porc. Aceasta activitate include si clasificarea si sortarea produselor noastre din carne.

Ce ne dorim de la tine?

• Motivatie si seriozitate.
• Dorinta de a invata si avansa la locul de munca.
• Disponibilitate de a incepe lucrul imediat.
• Experienta nu este obligatorie dar constituie un avantaj.

Sarcinile tale de lucru: prelucrarea / transarea / dezosarea / fasonarea / impachetarea intr-un mediu industrial.

Ce oferim?

• Contract de munca, card de sanatate - toate formele legale de angajare sunt indeplinite.
• Angajare full-time.
• Concediu de odihna conform legislatiei.
• Cazare contra cost, intre 150 Euro – 250 Euro pe luna, in functie de punctul de lucru.
• Transport contra cost, intre 50 Euro – 66.5 Euro pe luna; de la cazare la locul de munca, daca este cazul.
• Salariu intre 10.80 Euro – 14.50 Euro brut pe ora.
• Evaluarea constant a performantei si cresteri salariale după 4/8 saptamani confrom grilei salariale din fiecare punct de lucru.
• Conditii de munca echitabile si bune.
• Locuri de munca sigure, cu un standard ridicat.

Va asteptam cu entuziasm in echipa Vion unde succesul nostru depinde de angajamentul si bunastarea angajatilor nostri!
Pentru si mai multe detalii referitoare la conditiile de angajare ma puteti contacta pe whatsapp la numarul: +40 744 304 972 Anca-Cristina Fodorea sau pe adresa de e-mail: anca-cristina.fodorea@vionfood.com.

https://www.vioncareers.com/ro/ https://vimeo.com/384955717/c081b28d4e?fbclid=IwAR0WLK5mpak0-lCPvQ8y1GVPLTFYr_ZkaKCaL5qna-dYziuP086sT-3L80c
Localitate
Germany, Niedersachsen, Emstek
Salariu
1300 EUR

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.