MUNCA IN DOMENIU HOTELIER- GRECIA: ospatari, bucatari, cameriste si alte posturi

Loc de munca publicat de compania: Job Trust

Domeniu: Turism

Data publicarii: 01.10.2018

Sunteti in cautarea unui stagiu de practica sau al unui loc de munca pe perioada de vara într-un hotel de lux în Grecia ? Job Trust va ofera oportunitatea de a lucra in unul dintre cele mai populare destinatii din Grecia ! Sezonul de vară durează aproape șase luni din aprilie-mai pana in septembrie-octombrie .
Dispunem de o multitudine de joburi in domeniile Food and Beverage(chelneri , ospatari , barman , hostess) ,bucatarie (ajutor bucatar , spalator vase) , Front Office (receptie , relatii cu clientii , bell-boy) , animatori (general , sport , copii ) , tour- leaderi si ghizi , departamentul spa ( specialist spa , receptie), gradinari , cameriste , paza-security , spalatorie si alte pozitii din sfera turismului .
Beneficii: salariu lunar , locuinta gratuita si 3 mese pe zi, plus bonus pentru cheltuielile de calatorie spre si dinspre Grecia .
In afara locurilor de munca exista pozitii pentru stagii de practica pentru studenti Erasmus .
Compania noastra opereaza FARA VREUN COMISION pentru aplicanti !!!
Aplicati prin formular online pe website-ul companiei www.jobtrust.gr sau sunati-ne pentru un interviu pe Skype la JOB TRUST TEAM sau pe Viber/WhatsApp +306988248850 de luni-vineri intre 09.00-17.00 .

Localitate
Greece, Central Macedonia, Thessaloniki

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.