Recrutam FARMACISTI pentru SUEDIA

Loc de munca publicat de compania: INTERMARIN RECRUITMENT

Domeniu: Farmacie

Data publicarii: 07.08.2018

Daca iti doresti sa fii “Farmacist” si nu “Vanzator “ Suedia este o posibila optiune pentru tine

Suedia este una din tarile cu cel mai ridicat nivel de trai din Europa , este o tara frumoasa, curata , ordonata cu oameni relaxati si zambitori .
Sistemul Farmaceutic Suedez este similar sistemului European dar focus-ul este pacientul si binele pacientului . Companiile au propriul sistem de training si “educare” a Farmacistilor , mediul de lucru fiind unul profesionist , relaxat si placut .
Daca esti un Farmacist/ Farmacista cu minim 2 ani experienta recenta in Framacie comunitara , cu un nivel bun de limba Engleza , care isi doreste sa profeseseze in frumoasa Suedie te rugam sa ne trimiti un CV si vei fi considerat/ considerata pentru sesiunile de interviuri .
Programul de recrutare a Farmacistilor din Europa a inceput in 2011 si se derulaeza in Spania, Portugalia, Italia, Polonia, Ungaria, Romania, Slovacia, Bulgaria . Grupele de Farmacisti sunt mixte , cursul de Suedeza se va tine Engleza – Suedeza

Compania ofera :
- Curs GRATUIT de limba Suedeza ( skype + intensiv )
- Costurile “de living” in perioada cursului intensiv sunt acoperite de angajator
- Transportul este platit de angajator pentru curs ( daca se va tine cursul intr-o alta tara europeana )
- Transportul Romania- Suedia la inceperea job-ului este platit de angajator
- Contract pe minim 3 ani
- Salarii : 26.000 SEK - 31.000 SEK ( in functie de experienta ) – costurile lunare pentru un cuplu in Suedia sunt aprox 1200 Euro: cazare, hrana ,transport si utilitati
- Program : 40 de ore/ saptamana. Se lucreaza in ture , inclusiv in weekend ( odata la 2 saptamani sau in functie de programul farmaciei )
- Contractele de munca sunt contracte Suedeze , Europenii beneficiaza de aceleasi drepturi ca si cetatenii Suedezi

Locatiile de job-uri sunt orase Mici si Mediii : 5.000- 45.000 locuitori .

Viata in Suedia este mult mai linistita decat in Romania din punct de vedere social de aceea le recomandam tuturor Farmacistilor interesati de acest program sa citeasca cat mai multe informatii despre viata sociala in Suedia, despre cultura si civilizatia Suedeza .

Cerinte
- disponibilitatea farmacistilor de a lucra si a se reloca in Suedia pentru minim 3 ani

- cunostinte foarte bune de limba Engleza ( interviurile vor fi 100 % in limba Engleza , cursul de limba Suedeza va fi tinut in limba Engleza -Suedeza

- experienta recenta ca si Farmacist in Lant Farmaceutic - minim 2 ani

- persoane active, comunicative, sociabile, adaptabileConsimtamant

Pornind de la definitia legala data de art. 4 alin. 11, din Regulamentul 679/2016, consimtamantul reprezinta: "orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate".
Prin transmiterea CV-ului și a altor date despre dvs. pe care le considerați utile, sunteti de acord cu procesarea acestora in scopul participarii in procesul de recrutare organizat de INTERMARIN Recruitment. Datele dvs. sunt prelucrate in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Localitate
Sweden, ,
Salariu
2700 EUR

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.