Tehnician service

Loc de munca publicat de compania: evoMAG

Domeniu: IT, Electronica si Telecomunicatii

Data publicarii: 30.04.2018

Candidatul ideal
- Studii medii, superioare (absolvent sau in curs);
- Cunostinte PC: Word, Excel, Outlook;
- Gandire logica, structurata, memorie buna,
- Usurinta de a invata, orientare catre rezultate, spontaneitate
- Foarte bune abilitati de comunicare
- Cunoasterea produselor IT&C si experienta minim 1 an in acelasi domeniu, constituie un avantaj

Descrierea jobului
- Asambleaza partile componente ale unui PC, pentru clientii care le-au achizitionat prin intermediul magazinului online;
- Informeaza clientii prin telefon sau pe e-mail, cu privire la statusul lucrarilor;
- Intocmeste raportul zilnic cu activitatile realizate
Cine suntem?
Suntem echipa care administreaza de 13 ani site-ul de comert electronic www.evoMAG.ro care are in acest moment peste 120.000 produse active din domeniul IT&C, Telecomunicatii si FMCG.
Secretul si in acelasi timp succesul nostru sunt oamenii cu care lucram (motorul companiei) si clientii pe care ii pastram de-a lungul anilor prin punerea pe primul plan a nevoilor lor (produse de buna calitate, garantii rezolvate mereu in regim de urgenta, livrari cat mai rapide, pretul produselor cat mai bun).
In acest moment site-ul este vizitat zilnic de peste 50.000 de persoane iar baza de date numara peste 160.000 de conturi active.

Localitate
Romania, Bucuresti,

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.