Prezentator(oare) Youtube

Loc de munca publicat de compania: evoMAG

Domeniu: Media si Internet

Data publicarii: 11.04.2018

Cautam o persoana pasionata de tehnologie si care sa posede urmatoarele calitati:

- Cunostine tehnice de baza;
- Usurinta in exprimare;
- Carismatic(a);
- Aspect ingrijit.

Ce vei face?

- Vei realiza unboxing-uri si review-uri pentru canalul nostru de Youtube
https://www.youtube.com/user/evomagro

Ce iti oferim?
- Iti vom pune la dispozitie o gama variata de gadgeturi pentru testare.
- In plus, daca iti doresti sa achizitionezi unul sau mai multe gadgeturi testate, iti oferim posibilitatea de a le cumpara la preturi de furnizor
- Vei fi platit(a) pentru fiecare video pe care il vei publica pe canalul nostru youtube

Cine suntem?
Suntem echipa care administreaza de 13 ani site-ul de comert electronic www.evoMAG.ro care are in acest moment peste 120.000 produse active din domeniul IT&C, Telecomunicatii si FMCG.
Secretul si in acelasi timp succesul nostru sunt oamenii cu care lucram (motorul companiei) si clientii pe care ii pastram de-a lungul anilor prin punerea pe primul plan a nevoilor lor (produse de buna calitate, garantii rezolvate mereu in regim de urgenta, livrari cat mai rapide, pretul produselor cat mai bun).
In acest moment site-ul este vizitat zilnic de peste 50.000 de persoane iar baza de date numara peste 160.000 de conturi active.

Localitate
Romania, Bucuresti, Bucuresti

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.