Medici Specialiști de Familie pentru Germania

Loc de munca publicat de compania: tw.con. GmbH

Domeniu: Medicina si Sanatate

Data publicarii: 26.03.2018

Clienții noștri sunt mai multe centre medicale specializate în medicină de familie din zonele Rheinland-Pfalz, Hessen (la nord de Frankfurt) și din sudul landului Nordrhein-Westfalen. Aceste centre sunt în mare parte noi sau recent renovate și astfel dotate cu echipamente de ultimă oră și cu tehnologie de înaltă calitate. Centrele au fost înființate de medicii locali, care în același timp profesează acolo, dar le și conduc. Centrele nu sunt orientate spre obținere de profit, ci spre asigurarea serviciilor medicale în zonele aferente, de aceea oferă angajaților săi un salariu de bază foarte bun și un bonus atractiv, în unele cazuri și mașină de serviciu. Aceste centre sunt susținute indirect și de politica, respectiv administrația locală.

Clienții noștri caută medici pentru angajare și nu în vederea preluării unui cabinet medical! De aceea, nu preluați nici un risc antreprenorial, salariul de bază nu este influențat de numărul pacienților sau tratamentelor oferite. Programul este regulat, cu 40 de ore pe săptămână. În unele landuri, gărzi nu mai există deloc, iar în altele se efectuează foarte rar, o dată pe lună. După o perioadă de câțiva ani, puteți opta să deveniți coproprietar al centrului sau să preluați cabinetul la un preț modic.
Salariul de bază foarte atrăgător nu depinde de numărul de pacienți sau de tratamente. În același timp sunteți remunerat pentru performanță bună cu bonus. Traininguri și școlarizări în domeniul medical sunt dorite și susținute explicit de către angajator.

Regiunile în care se află centrele medicale vă oferă ample posibilități de a petrece timpului liber. Orașele apropriate sunt Köln, Bonn, Frankfurt sau Trier cu o bogată ofertă culturală. Din fiecare locație puteți ajunge în maxim 1,5 ore la un mare aeroport precum Frankfurt, Köln, Düsseldorf, Dortmund sau Frankfurt-Hahn de unde aveți legături excelente nu numai spre Europa de Est, dar și spre destinații de vacanță din toată lumea.
Aceste centre medicale acordă cursuri de limbă, inclusiv cazare pentru a trece testul de limbaj medical specific la nivel C1, în vederea obținerii Approbationului.


Pentru acești clienți, căutăm

Medici Specialiști de Familie

care doresc să trăiască și să profeseze în Germania

Cerințe:
• Diplomă de licență în medicină generală
• Certificat de medic specialist de familie sau medic specialist medicină internă obținut într-un stat UE
• Cunoștințe de limbă germană la nivelul minim B1
• Dorința de a trăi și de a profesa în Germania

Clientul nostru vă oferă:
• Șansa de a începe o carieră în Germania ca medic specialist de familie
• Mediu de lucru profesionist și colegial, cu tehnologie de ultimă generație
• Training de limba germană medicală până la nivelul C1-medical, inclusiv cazare în timpul trainingului
• Salariu atractiv plus bonus de performanță.
• Program de lucru regulat (40 ore /săptămână) cu puține gărzi
• Șansa de a trăi și de a profesa în zone cu un nivel de trai foarte ridicat

Avantajele dumneavoastră:
• Beneficiați de serviciile noastre în mod GRATUIT
• Ne ocupăm de toate formalitățile necesare angajării Dvs. (recunoașterea dreptului de liberă practică, etc)
• Veți avea sprijinul nostru pe parcursul întregului proces de recrutare și integrare la noul loc de muncă

tw.con. GmbH este societate internațională cu sediul în Germania, specializată în plasarea de forță de muncă înalt calificată, în special medici, farmaciști, ingineri și specialiști IT din diferite state EU pentru Germania.
Pentru mai multe informații despre noi, vă rugăm, vizitați pagina noastră în limba română: www.twcon.ro.

Ne bucurăm să primim aplicația dvs. pe adresa de e-mail: jobs@twcon.de.
Pentru întrebări și detalii, vă stăm la dispoziție la telefon: (RO) +40-31-780093711 sau (DE) +49-2204-7394711

Localitate
Germany, Nordrhein-Westfalen,
Salariu
6000 EUR

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.