Farmaciști pentru Germania

Loc de munca publicat de compania: tw.con. GmbH

Domeniu: Farmacie

Data publicarii: 26.03.2018

tw.con. este lider de piață în recrutarea și plasarea farmaciștilor în Germania. Clienții noștri sunt Farmacii din diferite zone atrăgătoare ale Germaniei. Aceștia doresc să angajeze Farmaciști, care să trăiască și să profeseze în Germania. Chiar și absolvenții de farmacie fără experiență sunt bineveniți.

Pentru a putea lucra în Germania ca farmacist sunt necesare cunoștințe specifice de limba germană la nivel C1. De aceea, obligatoriu se susține un test de limbaj farmaceutic la colegiul farmaciștilor teritorial corespunzător.

Dorim să venim în ajutorul candidaților Farmaciști care nu vorbesc atât de bine germană, facilitându-le astfel startul carierei în Germania. Organizăm cursuri de limba germană pentru cei care au nivel B1 și cazarea acestora în Germania pe perioada cursului. După efectuarea cursului, veți învăța în cca. 2-3 luni termenii specifici necesari susținerii testului de limbaj farmaceutic “on the job”, adică veți putea lucra ca practicant plătit în farmacia viitorului angajator. Odată cu trecerea testului de limbaj farmaceutic, va fi emis Approbationul dvs. și veți trece la poziția de Farmacist angajat, cu salariul și compensațiile aferente.

Pe lângă cursurile oferite de noi, aveți din partea noastră tot sprijinul necesar nu numai la rezolvarea formalităților pentru angajare, ci și la primii pași ai dvs. în “noua patrie”.

Doriți să aflați mai multe detalii despre oferta de posturi și despre programul de cursuri? Ne bucurăm să ne contactați și vă furnizăm cu plăcere informațiile necesare.

Cerințe:
• Studiul de farmacie absolvit într-un stat EU
• Cunoștințe de limba germană la nivel minim B1
• Motivație puternică pentru a învăța limba germană
• Dorința de a trăi și a profesa în Germania ca Farmacist

Clienții noștri vă oferă:
• Loc de muncă plăcut
• Remunerație adecvată, corespunzătoare contractului tarifar general
• Program de lucru regulat, 40 ore/săptămână
• Mediul de lucru profesionist

Noi vă oferim:
• Curs de limba germană și cazare în Germania
• Ne ocupăm de toate formalitățile necesare angajării dvs. (recunoașterea dreptului de liberă practică, etc)
• Veți avea sprijinul nostru pe parcursul întregului proces de recrutare și integrare la noul loc de muncă

tw.con. GmbH este societate internațională cu sediul în Germania, specializată în plasarea de forță de muncă înalt calificată, în special medici, farmaciști, ingineri și specialiști IT din diferite state EU pentru Germania.
Pentru mai multe informații despre noi, vă rugăm, vizitați pagina noastră în limba română: www.twcon.ro.

Ne bucurăm să primim aplicația dvs. pe adresa de e-mail: jobs@twcon.de.
Pentru întrebări și detalii, vă stăm la dispoziție la telefon: (RO) +40-31-780093711 sau (DE) +49-2204-7394711

Localitate
Germany, Nordrhein-Westfalen, Bergisch Gladbach
Salariu
3800 EUR

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.