Prinde valul cu joburi! Recrutam personal hotelier

Loc de munca publicat de compania: VALE'S STAFF HR SERVICES

Domeniu: HoReCa

Data publicarii: 09.02.2018

Iti pregatim o vara de vis si un job in Cipru!

Insula iti ofera o experienta unica de viata, o aventura de neuitat dar si posibilitatea de a construi o cariera in hotelurile de lux. Ia-ti prietenii si prinde "valul" cu zeci de joburi!

Recrutam personal pentru pozitii de ospatari, barmani, bucatari sau ajutori de bucatari, cameriste, personal servicii de curatenie, spalatori de vase, personal watersports si multe altele, pentru lunile Martie si Aprilie. Detinem oferte chiar si pentru persoanele fara o experienta anume sau limba engleza.

Pe tot teritoriul Ciprului dar in special, zonele de Ayia Napa, Protaras, Limassol sau Paphos.
Fara taxe sau comisioane in tara! Costul programului se poate achita din primul salariu sau esalonat.

Poti castiga pana la € 1200 iar cazarea si mancarea sunt gratuite pe toata perioada contractuala precum si asigurarile. Anumite posturi permit si incasarea de bacsis din partea clientilor hotelului sau restaurantului. Programul de munca este de 9h zilnic, 6 zile pe saptamana - 1 zi libera pe saptamana.

Contract de munca incheiat in Romania, inainte de plecare. Bugetul alocat pentru deplasare si inceperea activitatii variaza in functie de preturile biletelor de avion din Romania catre Cipru (Larnaca) insa nu depaseste suma de 500 LEI (nu emitem bilete de avion noi) si este suportat de catre candidati.

Nu ai avut timp de vacanta sau bugetul nu ti-a permis? Acum este sansa ta. Aplica la programul nostru si fi gata de interviu! Nu este necesara deplasarea la sediul nostru din Buzau pentru persoanele ce nu sunt in apropierea judetului.

CV-urile se pot trimite la adresa de e-mail contact@valestaff.eu. Daca intampinati dificultati sau aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati telefonic la numarul +40 766 695 685 sau vizizati-ne la sediul din Buzau , Independentei, nr. 28c. Puteti gasi alte informatii pe site-ul nostru www.valestaff.eu

Localitate
Cyprus, Limassol, Ayia Napa, Protaras, Limassol, Paphos
Salariu
800 EUR

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.