Tinichigiu/ vopsitor auto

Loc de munca publicat de compania: Accent Jobs Romania

Domeniu: Auto, Utilaj si Mecanica

Data publicarii: 05.02.2018

Pentru companiile colaboratoare din Belgia, cautam persoane care sa aiba experienta in executarea de reparatii si de lucrari de pregatire- vopsire pentru autoturisme, camioane, trailere autotractoare, semiremorci, basculante.
Inlocuire/indreptare parti avariate ale caroseriilor cu ajutorul preselor hidraulice manuale, bancuri de îndreptare hidraulice etc.
Executarea de lucrari de sudura pentru componentele caroseriei.
Verificarea şi repararea suprafeţelor caroseriei.
Pregătirea, polisharea, vopsirea şi retusarea caroseriei .
Pregătirea masinii inainte de vopsire: slefuire, chituire, vopsire, finisare si polishare
Aplicarea primer-ului și stratului principal de vopsea, amestecarea vopselei, alegerea corecta a culorii și nuanței.

Candidatul ideal

Este necesara abilitatea de a lucra independent, dexteritate si rapiditate.
Veți avea sansa de a ajunge să cunoasteti cele mai noi și cele mai moderne tehnologii in domeniul de intretinere, indreptare, pregatire si vopsire a autoturismelor.
Veti avea oportunitatea sa lucrati intr-un mediu foarte dinamic, in care sa va dezvoltati cunostintele privind tehnologiilor de aplicare si uscare a vopselei.
Este necesara cunoasterea limbii engleze, franceze sau germane la nivel conversational, cat si dorinta de imbunatatire a cunostintelor lingvistice.

Localitate
Belgium, West-Vlaanderen, Roeselare, Gent, Antwerpen, Brugge
Salariu
1900 EUR

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.