Ingrijitor batrani in azil - Germania

Loc de munca publicat de compania: Dremo Personaldienstleistung GmbH

Domeniu: Servicii

Data publicarii: 25.01.2018

DREMO Personaldienstleistung GmbH angajează îngrijitori pentru bătrâni în azil (m/f).

Dacă aveți calificare și/sau mai multi ani de experiență, vorbiți limba germana la nivel conversațional, atunci sunteți candidatul perfect.

Permis auto și mașina personala - constituie un avantaj.

Noi vă oferim un contract de muncă pe perioadă nedeterminată cu o companie germană, salariu atractiv (1.400-1.700 euro NET), cazare gratuită, asigurări sociale, plăți suplimentare, bani de concediu și de Crăciun, haine de lucru (la necesitate).

Nu percepem taxe și comisioane. Toate serviciile noastre sunt gratuite.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Descrierea companiei
Peste 4.000 de clienți, mai mult de 3.000 de angajați din 17 țări diferite - aceste cifre demonstrează că DREMO este unul dintre cei mai experimentați furnizori de resurse umane și servicii de personal din Saxonia.

Cu toate acestea, cifrele nu pot transmite ceea ce simțim noi cu adevărat pentru activitatea noastră de intermediere și leasing de personal: suntem atenți și corecți față de angajații și clienții noștri. Cu raționament, omenie și umor găsim împreună soluții. Și atunci putem ieși în larg cu avânt și cerințe mari de la activitatea noastră.

Din 1996 suntem pentru clienții și angajații noștri un furnizor de încredere a resurselor umane și serviciilor de personal în Saxonia. Specialiștii și asistenții noștri competenți sunt piatra de temelie pentru succesul clienților noștri. Suntem renumiți în domeniul nostru și cunoaștem exact problemele cu care se confruntă companiile. Fie că e vorba de muncă temporară (Zeitarbeit), proiecte majore, sau intermediere de personal: suntem mulțumiți doar atunci când și clienții noștri sunt satisfăcuți. Indiferent unde se află, în țara de baștină, în Germania sau în străinătate, angajații noștri au mereu parte de experiențe noi.
Declarația de confidențialitate: https://www.dremo.com/ro/service/protectia-datelor/

Localitate
Germany, ,

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.