IOVANOVICI MIODRAG-DORU

Timis, Timisoara

Pentru a vota trebuie sa va autentificati!
0 Like
Profesie
instalator reţele termice şi sanitare (29 ani, 4 luni)
Experienta pe scurt
Instalator cu cunoștințe și expertiză considerabile. Având o capacitate dovedită de a citi planurile, desenele și specificațiile pentru a determina cerințele clienților și pentru a instala și a pune în funcțiune sistemele, armăturile, echipamentele de conducte și dispozitivele de control. Abilitatea de a lucra în colaborare cu alte meserii și lucrători și de a avea o înțelegere a codurilor de construcție relevante, a legislației, a regulamentelor. Pregătire și calificare pentru următoarea etapă a carierei mele.
Interese
Pozitia pe care doresc sa o ocup este de Instalator tehnico-sanitar in Franta, Elevetia (zona franceza).
Adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa de facebook, skype, lista de CV-uri si alte informatii sunt disponibile numai companiilor inregistrate!

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.