HRISCU GABRIEL

Iasi, IASI

Salariu dorit: 7500 RON

Pentru a vota trebuie sa va autentificati!
0 Like
Profesie
inginer- şef în construcţii (30 ani, 0 luni)
Experienta pe scurt
De profesie sunt inginer constructor, specializarea Constructii Civile , Industriale si Agricole, cu o experienta de 29 de ani in domeniu.
Pe parcursul activitatii mele am lucrat in proiectare (Sef proiect de specialitate), executie (Sef punct de lucru, Sef de santier), inginer la biroul tehnic - ofertare (antemasuratori, atasamente de lucrari, grafice de executie, urmarirea consumurilor tehnice,decontari, licitatii, ofertari), coordonare – Director tehnic - productie (coordonarea si supravegherea productiei , licitatii, consumuri tehnice, analize comparative, etc).
Interese
INGINER CONSTRUCTOR, SEF DE PROIECT, SEF DE SANTIER, SITE MANAGER
Adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa de facebook, skype, lista de CV-uri si alte informatii sunt disponibile numai companiilor inregistrate!

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.