NICHIFOR ROMULUS-MARIUS

Prahova, Câmpina

Pentru a vota trebuie sa va autentificati!
0 Like
Profesie
sofer (24 ani, 19 luni)
Experienta pe scurt
Am 24 de ani experiență că șofer,dintre care 14 ani experiență in transport international camioane de mare tonaj(cap tractor și semiremorca).Dețin permis de conducere gradele B,C,D,E,atestat profesional transport marfa și persoane,atestat transport agabaritic,atestat ADR(colete și cisternă),card tahograf.Am experiența in transport de mărfuri cu temperatura sub control(transport frigorific).
Vorbesc franceză și spaniolă (nivel avansat), engleză și italiană (nivel mediu), germana (nivel A2).
Interese
Doresc să ocupe un post de lucru ca șofer,într-o firmă serioasa care sa asigure dezvoltarea profesionala,un loc de munca sigur si stabilitate financiară .
Adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa de facebook, skype, lista de CV-uri si alte informatii sunt disponibile numai companiilor inregistrate!

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.