PAPUC ALEXANDRU

Bucuresti, bucuresti

Pentru a vota trebuie sa va autentificati!
0 Like
Profesie
Data Analyst (6 ani, 0 luni)
Experienta pe scurt
Firma oferea servicii de telefonie voip la costuri reduse,serviciile de telefonie voip se adresau firmelor din strainatate iar responsabilitatea mea era sa ma asigur ca totul functioneaza foarte bine si totul sa se realizeze intr un timp foarte scurt.Monitorizam integralitatea și corectitudinea informațiilor adăugate de diviziunea operațională în documentele prezentate spre aprobare și efectuarea corectărilor, dacă era necesar.
Gestionam și raportam datele.
Realizam analize și sintetizam informațiile în vederea susținerii managementului în luarea deciziilor.
Structuram datele.
Interese
Data analysti,dar nu numai aceasta pozitie.
Vreau să mă dezvolt profesional într-o companie unde pot lucra în echipă și contribui alături de colegii mei la îndeplinirea obiectivelor periodice.
Sa invat lucruri noi si sa imi formez noi deprinderi profesionale.
Facultate/institutie absolvita
Universitatea Politehnica , Mecatronica
Adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa de facebook, skype, lista de CV-uri si alte informatii sunt disponibile numai companiilor inregistrate!

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.